Produkter Tjenester Meny
Dame og mann på kjøkken

Total renovering av enebolig på Stavangers vestkant

Ønsker du en overhaling av badet, eller fornye deler av det du allerede har?  Kanskje et nytt gulvvarmeanlegg? Da kan du ta kontakt med oss. Her viser vi bilder fra et eksempel på en total renovering av badene i en bolig som vi jobbet på nylig. Eksempelet er noe utenom det vanlige. Jobben fikk vi gjennom vår samarbeidspartner Uanz Bygg AS. 

Utgangspunktet var en total renovering av en større enebolig med over gjennomsnittet antall bad.  Jobben startet med rådgivning opp mot arkitekten for huset i forhold til baderoms-, kjøkken- og varmeløsningene. Vi leverte deretter rør og utstyr til 4 bad, 2 toalettrom, 2 kjøkken og vaskerom samt gulvvarmeanlegg med oppvarming med IVT/Bosch væske/vann varmepumpe. I tillegg installerte vi pumpeanlegg for både overvann- og spillvannshåndtering. Det var en omfattende jobb som vi brukte nesten 450 timer på. Gamle hus er sjelden laget for moderne løsninger så ting tok lengre tid enn med et helt nytt bygg. Noe av utstyret som ble valgt stilte veldig høye krav til vår utførelse. 

Nye moderne bad i klassisk stil

Arkitekten visste godt hva hun ville ha på vegne av sin kunde. De nye badene skulle være i klassisk stil men med det mest moderne utstyret.  Et sted der en bare kan slappe av og føle seg vel. 

Produktene brukt på dette badet

Toalettet er fra Duravit Starck med betjeningknapp Grohe Skate Cosmopolitan.

Baderomsmøbler og sanitærporselen fra Duravit og med servantbatteri fra Vola. Badekarene er av merket Duravit Starck og badekarbatteriene fra Vola. Dusjsettene er fra HansGrohe Axor. 

Det ble montert håndkletørkere fra Strømberg & Fischer og slukrenner fra Joti Purus.

Litt av en bolig ble det tilslutt! 

Se også bilder fra andre prosjekter på vår Facebook side.